Aben plaagdierbeheersing aan het werk voor zakelijk

Zakelijk

Professionele plaagdierbeheersing voor uw bedrijf

Bij Aben Plaagdierbeheersing bieden we een breed scala aan diensten voor bedrijven om ongedierte effectief te bestrijden en te voorkomen. Onze oplossingen zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen over plaagdieren.

Uitgebreide ongediertebestrijding en -preventie voor uw bedrijf

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten voor bedrijven, waaronder bestrijding en preventie van ongedierte, inspecties en monitoring. Onze gecertificeerde experts zorgen ervoor dat uw bedrijf vrij blijft van ongedierte en voldoet aan de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.

Effectieve stalvliegbestrijding met roofvliegen

Roofvliegen zijn een natuurlijke en milieuvriendelijke oplossing voor het bestrijden van stalvliegen in agrarische bedrijven. Onze roofvliegenpakketten zijn speciaal ontwikkeld voor een effectieve bestrijding van vliegenplagen, waardoor het welzijn van uw vee en de hygiëne in uw stal verbetert.

Houd vliegen op afstand met elektronische vliegenlampen

Onze elektronische vliegenlampen zijn ontworpen om vliegen op een effectieve en hygiënische manier te vangen en te elimineren. Ze zijn geschikt voor diverse bedrijfsruimtes, zoals horecagelegenheden, winkels en kantoren. De lampen zorgen voor een vliegenvrije omgeving, waardoor de kans op ziekteoverdracht en vervuiling wordt verkleind.

Aben Plaagdierbeheersing eikenprocessierups aan het bestrijden op hoogwerker

Contractuele diensten

Regelmatige controle en onderhoud met contractuele diensten

Met onze contractuele diensten zorgen wij voor regelmatige inspecties en onderhoud op het gebied van plaagdierbeheersing. Hiermee garanderen we een effectieve en langdurige bescherming tegen ongedierte. Wij bieden flexibele contracten op maat, zodat u kunt kiezen voor de diensten die het beste bij uw bedrijf passen.

Op maat gemaakte contracten
Gecertificeerde experts
Gemoedsrust voor uw bedrijf